Kvalitet

Din säkerhet – vår självklarhet

Ordning och reda, noggrannhet, kvalitet och hög standard är ledord i vårt arbete. Som patient hos oss ska du kunna vara fullständigt trygg med att vi inte bara följer alla gällande lagar och regler utan även ständigt arbetar efter våra egna omfattande säkerhetsrutiner för att hålla utrymmen rena och instrument sterila.

Vi är noga med att alltid läsa innehållsförteckningar och bruksanvisningar, även om vi läst dem flera gånger förut. Och vi håller oss uppdaterade genom utbildningar och kurser för att alltid kunna erbjuda den bästa vården för just dig.

”Ett leende sker i ett ögonblick, men minnet av det kan vara en livstid.” (G.Garbo)

Kvalitetssäkring

Vi slår oss inte till ro med vetskapen om att vi jobbar med hög standard, utan arbetar löpande med kvalitetssäkring när det gäller patientsäkerhet, miljö och trivsel. Vi ser också till att alltid följa nya rekommendationer och krav från Socialstyrelse och myndigheter och håller oss uppdaterade inom medicinteknisk forskning.

För oss är det nämligen av största vikt att du känner dig trygg och att du blir nöjd med de behandlingar vi utför.

Miljö

Vi har alla ett ansvar för vår gemensamma miljö. För den jord där våra barn och barnbarn ska växa upp. Och vi gör allt vi kan för att bidra till en förbättrad miljö. Till exempel har vi installerat avskiljningsfilter som garanterar att allt avloppsvatten till 99% är fritt från amalgamrester. Vi har ett miljöavtal som säkerställer att restprodukter tas om hand på ett miljösäkert sätt. Vi försöker minska energiåtgången på praktiken så gott vi kan och tänker på att välja miljösmart när det kommer till produkter och tjänster.

Naturligtvis följer vi alla lagar, förordningar och rekommendationer son finns på miljöområdet.

Det lilla extra

Att bedriva kvalitativ tandvård handlar om så mycket mer än att vara duktig på att laga hål och skrapa tandsten. Till exempel har vi särskilda kontrollsystem för att säkerställa att alla instrument är sterila. Vi har omfattande rutiner för hur vi rengör våra instrument. Och när du sätter dig i en av våra tandläkarstolar och öppnar munnen tittar vi inte bara efter hål och andra tandrelaterade åkommor. Vi är nämligen också utbildade för att upptäcka andra sjukdomar som kan ge symptom i munnen.

 Välkommen till oss!

Vi använder cookies för att vår webb ska fungera på ett bra sätt för dig. Genom att fortsätta använda ar2.se godkänner du att vi använder kakor. Läs mer om cookies här.